Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trupa românească Gramofone a lansat un videoclip filmat în 360 de grade: ”My Self”

Trupa românească Gramofone a lansat videoclipul piesei ”My Self”, care a fost filmată cu camere speciale, în format video 360 de grade.

”My Self” a pornit de la o idee mai veche pe care au avut-o cei 4 membri ai trupei despre o piesă circulară ca structură. Versurile sunt menite să îl îndrume pe ascultător în călătoria sa de a-și regăsi adevărata personalitate și de a se redefini pe sine, inspirate fiind de scrierile psihologului Carl Jung. Și ca să închidă cercul, trupa a ales o reprezentare vizuală în 360 de grade.” - spun membrii trupei.

Membrii trupei Gramofone au lucrat intens în perioada de izolare și au adunat o colecție ”considerabilă” de piese noi și idei, având în plan lansarea unui nou album în a doua parte a anului 2021.

Gramofone înseamnă Paul Drăgușin (voce/clape), Vlad Dumitrescu (voce/chitară), Cristian Nicoară (tobe) și Radu Camburu (bass).

Citește și
Orkid, ”Deraiat”
EP-ul ”Deraiat”, al trupei Orkid, este unul dintre cele mai bune albume românești din 2020

 

Recent, Paul și Vlad au participat la Creative Camp by Electric Castle, unde au petrecut aproximativ o săptămână jonglând cu note muzicale și idei alături de artiști precum Adrian Despot, Bean MC (Subcarpați), The Sonic Taste, Herodot, Călin Han, Adrian Mihaiu și Alina Marinescu.

Trupa Gramofone pe internet:

Facebook  - Instagram  - Youtube  - Tik Tok   - Google Play    - DeezeriTunes (Apple Music)  - Spotify   - Tidal   - Amazon Music 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult