Trupa românească Gramofone a lansat un videoclip filmat în 360 de grade: ”My Self”

Ultima actualizare: 14-09-2020 16:32
Gramofone
Gramofone

Trupa românească Gramofone a lansat videoclipul piesei ”My Self”, care a fost filmată cu camere speciale, în format video 360 de grade.

”My Self” a pornit de la o idee mai veche pe care au avut-o cei 4 membri ai trupei despre o piesă circulară ca structură. Versurile sunt menite să îl îndrume pe ascultător în călătoria sa de a-și regăsi adevărata personalitate și de a se redefini pe sine, inspirate fiind de scrierile psihologului Carl Jung. Și ca să închidă cercul, trupa a ales o reprezentare vizuală în 360 de grade.” - spun membrii trupei.

Membrii trupei Gramofone au lucrat intens în perioada de izolare și au adunat o colecție ”considerabilă” de piese noi și idei, având în plan lansarea unui nou album în a doua parte a anului 2021.

Gramofone înseamnă Paul Drăgușin (voce/clape), Vlad Dumitrescu (voce/chitară), Cristian Nicoară (tobe) și Radu Camburu (bass).

 

Recent, Paul și Vlad au participat la Creative Camp by Electric Castle, unde au petrecut aproximativ o săptămână jonglând cu note muzicale și idei alături de artiști precum Adrian Despot, Bean MC (Subcarpați), The Sonic Taste, Herodot, Călin Han, Adrian Mihaiu și Alina Marinescu.

Trupa Gramofone pe internet:

Facebook 
Instagram 
Youtube 
Tik Tok  
Google Play   
Deezer
iTunes (Apple Music) 
Spotify  
Tidal  
Amazon Music 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO