Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Timothée Chalamet îl va interpreta pe Bob Dylan într-un film biografic. Cum a fost surprins pe platourile de filmare. FOTO

Călătoria lui Timothée Chalamet pentru a deveni Bob Dylan a început oficial. Actorul, în vârstă de 28 de ani, a fost văzut duminică pe platoul de filmare al viitorului film biografic al lui James Mangold despre faimosul compozitor.  

În fotografiile obținute de PEOPLE, Chalamet l-a imitat pe Dylan, în vârstă de 82 de ani, având o ținută clasică a anilor '60, în timp ce ținea în mână o carcasă de chitară uzată.

El se plimba pe străzile orașului purtând o pereche de blugi, o jachetă verde, o eșarfă portocalie și o pălărie. De asemenea, el a fost văzut și în timp ce purta în spate un rucsac mare și galben.

Lângă el, o mașină cu aspect retro trecea, pregătind scena filmului biografic, care se pare că se va concentra în jurul controversatei treceri a lui Dylan la chitara electrică în anii '60 și a drumului său spre a deveni o legendă a muzicii folk, potrivit Deadline.

Timothee Chalamet este unul dintre cei mai remarcabili actori ai tinerei generaţii. El a jucat în „Call Me by Your Name' (2017), care i-a adus o nominalizare la premiile Oscar şi a strălucit în filme ca „Lady Bird' (2017) şi „Beautiful Boy” (2018).

Citește și
timothee vogue
Timothée Chalamet, primul bărbat care apare pe coperta revistei Vogue Marea Britanie GALERIE FOTO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult