Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăra cu care Marica a fost prins într-un hotel din Cluj, poze în lenjerie intimă transparentă. "Surpriză pentru Ciprian?"

În august 2019, Ciprian Marica, 37 de ani, a fost protagonistul unui episod ulitor. Fostul internațional român a fost prins în fapt cu Ana Muntean, o tânără măritată.

Cei doi se aflau în Cluj-Napoca, într-o cameră de hotel, iar cel care le-a făcut o "vizită" neașteptată a fost chiar soțul femeii, cea care acum are 36 de ani.

Bărbatul i-a filmat pe cei doi, iar în aprilie 2020 a decis să facă imaginile publice. Videoclipul în care Marica apare înfășurat într-un prosop alb au devenit virale.

Timpul a trecut, iar Ana Muntean pare că s-a reinventat. Femeia și-a făcut cont de Instagram și a adunat, până acum, peste 60.500 de urmăritori.

Recent, ea a mers în Mamaia și s-a filmat în camera de hotel, într-o lenjerie intimă transparentă. "Vibraţii de dimineaţă", a scris Ana Muntean în dreptul clipului.

Citește și
Ciprian Marica
Mesajul lui Ciprian Marica după ce Rusia a atacat Ucraina: "Sunt șocat! Cum să distrugi viețile oamenilor nevinovați?"

Urmăritorii ei au reacționat imediat. Unii i-au apreciat silueta, iar alții au ironizat-o.

"Surpriză pentru Marica?", "Marica filma?", "Unde e prosopul?", "E cămașa lu’ Marica?" - sunt doar câteva dintre mesajele primite de Ana Muntean.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult