Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Serena Williams, dezamăgită că i s-a refuzat accesul la un restaurant luxos din Paris. „Poți cumpăra tot localul”

Serena Williams a criticat un restaurant cu stele Michelin din Paris după ce a susținut că ei și copiilor ei li s-a interzis accesul.

Într-o postare distribuită pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, campioana olimpică a susținut că ea și familia ei nu au fost lăsate să intre în restaurantul de pe acoperișul The Peninsula, L'Oiseau Blanc, potrivit The Independent.

În postare, ea a menționat că aceasta a fost prima dată când i s-a refuzat accesul într-un loc public alături de familie.

„Da, @peninsulaparis. Mi s-a refuzat accesul pe terasă cu copiii mei, pentru a mânca într-un restaurant gol, cu ​​locuri frumoase. Întotdeauna o premieră”, a scris vedeta.

Citește și
nadia comaneci flacara olimpica
Nadia Comăneci, Serena Williams şi Rafael Nadal au dus flacăra olimpică la Grădinile Tuileries. „Momente emoţionante” | FOTO

Hotelul în cauză s-a apărat, răspunzând că restaurantul era complet rezervat în acea noapte.

„Stimată doamnă Williams, vă rugăm să acceptați cele mai profunde scuze pentru dezamăgirea cu care v-ați confruntat în această seară. Din păcate, barul nostru de pe acoperiș era într-adevăr complet rezervat și singurele mese neocupate pe care le-ați văzut aparțineau restaurantului nostru gastronomic, L'Oiseau Blanc, care și el era complet rezervat”, a scris personalul hotelului pe contul de X.

În secțiunea de comentarii, fanii au sprijinit-o imediat pe campioana la tenis, un utilizator făcând referire la averea netă de aproape 100 de milioane de dolari a lui Williams: „Poți cumpăra tot localul ăsta nenorocit”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult