Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor petrece Crăciunul alături regina Elisabeta a II-a

Prinţul Harry şi logodnica lui, actriţa americană Meghan Markle, vor petrece un Crăciun tradiţional în acest an alături de regina Elisabeta a II-a şi de alţi membri ai familiei regale la castelul Sandringham, o reşedinţă din comitatul Norfolk.

Fratele prinţului Harry, prinţul William, şi familia acestuia sunt aşteptaţi să se alăture reginei la castelul Sandringham în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, a precizat miercuri familia regală.

Familia regală britanică va respecta o tradiţie anuală ce datează de multe decenii şi va participa la slujba de Crăciun ce va avea loc la biserica St. Mary Magdalene aflată pe domeniul Sandringham.

Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi-au anunţat logodna la sfârşitul lunii noiembrie, punând astfel capăt mai multor luni de speculaţii referitoare la natura relaţiei lor.

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători în luna mai în cadrul unei ceremonii religioase ce va avea loc într-o capelă aflată pe domeniul Castelului Windsor, o reşedinţă regală aflată în partea vestică a Londrei.

Citește și
harry
Prințul Harry și logodnica sa, prima vizită oficială împreună. VIDEO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult