Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prinții William și Harry au apărut din nou împreună în public. Unde au fost văzuți. GALERIE FOTO

Prinţul de Wales şi ducele de Sussex au asistat împreună la funeraliile cumnatului mamei lor, lordul Robert Fellowes, a raportat presa din Anglia, citată de DPA.  

Prinţul Harry a venit cu avionul din Statele Unite pentru a i se alătura prinţului William la slujba funerară oficiată joi la Biserica St. Mary din Snettisham, o localitate din Anglia, a anunţat tabloidul The Sun.

Potrivit aceluiaşi cotidian britanic, cei doi fraţi au avut o apariţie publică discretă şi au stat pe rânduri separate în partea din spate a bisericii.

Un localnic citat de The Sun a afirmat că prinţii William şi Harry au păstrat distanţa şi nu au vorbit unul cu celălalt.

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, ducesa de Sussex, s-au mutat în Statele Unite în 2020 după ce au renunţat la îndatoririle lor de membri activi ai casei regale britanice.

Citește și
printul harry
Prințul Harry spune că războiul cu presa tabloidă a fost principala cauză care a dus la înstrăinarea de familia regală

Cei doi fraţi nu s-au întâlnit atunci când prinţul Harry a venit la Londra pentru a petrece puţin timp alături de tatăl său, regele Charles al III-lea, la reşedinţa Clarence House, după aflarea veştii despre diagnosticarea suveranului cu cancer la începutul acestui an.

Prinţul Harry a publicat un volum de memorii, "Spare", anul trecut, în care l-a acuzat pe fratele său mai mare, William, că l-a împins spre vasul de hrană al unui câine în timpul unei dispute care avea legătură cu Meghan.

El susţine, de asemenea, că prinţul William îl tachina uneori din cauza atacurilor sale de panică.

Tensiunile dintre cei doi fraţi datează încă din timpul perioadei de început a relaţiei lui Harry cu Meghan, când fosta actriţă americană, care îi era logodnică la acea vreme, a avut o dispută cu prinţesa de Wales în perioada premergătoare nunţii lor.

Lordul Robert Fellows, fostul secretar particular al reginei Elisabeta a II-a, a murit la începutul acestei luni la vârsta de 82 de ani.

El a fost căsătorit cu Lady Jane Fellowes, sora Dianei, fosta prinţesă de Wales.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult