Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Opera Națională din Cluj-Napoca își ridică în acest weekend cortina. În ce condiții se va juca spectacolul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Spre deosebire de Bucureşti, sala din Cluj nu va fi plină, ci un un pic mai "aerisită" - adică locurile vor fi ocupate în proporţie de numai 80 %.

Premiera piesei ”Faust” va avea loc sâmbăta aceasta, la Opera Națională din Cluj-Napoca, în cadrul proiectului pilot lansat de Ministerul Culturii.

La fel ca în Capitală, evenimentul este deschis doar persoanelor vaccinate cu ambele doze împotriva noului coronavirus.

Florin Estefan, director Opera Națională Română din Cluj-Napoca: „Se va putea sta cu mască sau fără mască, rămâne la decizia publicului, iar artiștii de pe scenă vor cânta fără distanțare și fără măști pe perioada concertului, strict pe scenă”.

În cazul în care vor fi spectatori străini sau români vaccinați într-o altă țară, aceștia vor prezenta o dovadă care atestă vaccinarea cu schema completă împotriva virusului COVID-19, emisă de autoritățile țării respective.

Citește și
Concert
Din 1 iunie am putea merge din nou la spectacole și concerte. Ce variante sunt

 

În sală vor fi primite doar 700 de persoane

 

La Cluj sala nu va fi însă la fel de plină ca în București. La intrare în sală, spectatorii vor prezenta biletul, dar și buletinul, pentru a fi verificați dacă au fost sau nu imunizați cu ambele doze de vaccin.

Sala va fi ocupată în proporție de 70%, adică aproximativ 700 de persoane.

Florin Estefan, directorul Operei Naționale Române din Cluj-Napoca: „Vor fi patru scaune, unul liber, patru scaune, unul liber, tocmai asta a fost decizia, să fie câte patru pentru că vor fi și câte două cupluri sau chiar în familie, iar atunci trebuie să stea împreună”.

Și la Cluj, toți participanții la spectacol vor fi monitorizați de DSP timp de două săptămâni. Biletele pot fi achiziționate exclusiv online.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult