Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O cunoscută actriță, de nerecunoscut în noi imagini. Fanii sunt uimiți de schimbarea blondei: „Așa arată ea fără machiaj?”

Sydney Sweeney a părut de nerecunoscut când s-a transformat duminică în pugilista Christy Martin pentru a filma noul film biografic al lui David Michôd în Charlotte, Carolina de Nord.

Vedeta „Anyone But You”, în vârstă de 27 de ani, care este cunoscută pentru aspectul ei fizic demn de invidiat, a purtat o perucă brunetă, o bandană albastră și haine largi pentru a imita perioada de glorie a lui Martin din anii '90 - cu ani înainte ca soțul ei, James, să încerce să o ucidă, potrivit Daily Mail.

Ea și-a acoperit faimoasele forme cu un tricou maro, un hanorac albastru și pantaloni de jogging. De asemenea, ea a purtat un machiaj minimalist, în timp ce se afla pe platourile de filmare.

Actrița nominalizată la Emmy s-a declarat pregătită pentru rolul „solicitant din punct de vedere fizic și emoțional” din filmul biografic, care va fi pus pe piață la Festivalul de Film de la Cannes.

Cunoscută drept „Fiica minerului de cărbune” datorită slujbei tatălui ei, Christy, 56 de ani, originară din Virginia de Vest, este cunoscută pentru faptul că a pus boxul feminin pe hartă după ce a înfruntat-o pe Deirdre Gogarty în fața unei săli pline la MGM Grand din Las Vegas în 1996.

Citește și
IT
O perioadă de „eroare 404” în industria IT. Concurența cu indienii și IA, pe o cerere în scădere, a tăiat și 20% din lefuri

A apărut pe coperta revistei Sports Illustrated, în talk-show-uri și chiar în sitcom-uri americane.

Fanii au rămas cu gura căscată după ce au văzut transformarea lui Sydney Sweeney.

Mulți dintre internauți s-au întrebat câtă muncă s-a depus pentru ca vedeta să treacă de la stilul glam la cel plictisitor. Alții s-au gândit că poate așa arată în realitate când nu poartă machiaj.

„O persoană a spus: „Machiajul este o minciună”, Arată ca Elon”, „Așa arată ea fără machiaj?”, au spus fanii. 

Noua sa înfățișare a fost un șoc, deoarece chiar și bustul vedetei părea să fi fost aplatizat cu bandă adezivă pentru transformarea sa.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult