Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesaj emoţionant de la Salma Hayek de ziua fiicei ei. Câți ani a împlinit Valentina. GALERIE FOTO

Valentina, fiica celebrei actrițe Salma Hayek și a omului de afaceri François-Henri Pinault, a împlinit 16 ani.

Actrița în vârstă de 57 de ani a împărtășit publicului un videoclip drăguț, plin de momente emoționante cu ea și fiica sa Valentina, cu ocazia aniversării sale, conform Today.

Clipul video a fost însoțit de un mesaj înduioșător prin care menționează toate calitățile ei minunate și modul în care a crescut de-a lungul anilor, dar și cât de mult o iubește.

„Astăzi copilul meu împlinește 16 ani. Inima mea explodează de dragoste, mândrie și recunoștință pentru ziua în care te-ai născut. Continuă să strălucești fără rușine cu lumina ta frumoasă, frumoasa mea fată, chiar dacă îi orbește pe fraieri.

Suntem suficient de norocoși să te avem în viețile noastre și îți mulțumim că ne faci mai puternici cu curajul tău. Ne-ai umplut viețile de râs și bucurie. Ne inspiri cu sufletul tau în fiecare zi. La mulți ani, Valentina. Fie că aceasta să fie cel mai dulce an de până acum”, a scris celebra actriță pe rețelele sociale.

Citește și
Salma Hayek
Salma Hayek împlinește 56 de ani pe 2 septembrie 2022. Lucruri mai puțin știute despre actrița mexicană. GALERIE FOTO

Valentina s-a născut în 2007 și este este singurul copil al lui Hayek, în timp ce Pinault este tatăl a trei copii mai mari: François, Mathilde și Augustin.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult