Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Magia muzicii este la tine acasă! Concertul Coldplay din São Paulo este disponibil pe VOYO

VOYO aduce magia muzicii direct în casele abonaților săi, oferindu-le posibilitatea de a urmări concertul live al trupei legendare Coldplay din São Paulo.  

Turneul „A Head Full of Dreams” al trupei Coldplay a avut loc în 2017. Trupa a cântat în fața a peste cinci milioane de fani de pe cinci continente. 

Printre piesele interpretate se numără „A Head Full of Dreams”, „Adventure of a Lifetime”, „Hymn for the Weekend”, „Up & Up” și „Everglow”, precum și hituri din discografia lor anterioară Ghost Stories, Mylo Xyloto și A Rush of Blood to the Head, printre care „Yellow”, „The Scientist”, „Paradise”, „Clocks”, „Charlie Brown”, „In My Place”, „Fix You” și „Viva La Vida”.

Coldplay, pentru prima oară în România

Coldplay, una dintre cele mai cunoscute trupe de rock, va susține un turneu în Europa iar România este printre țările în care concertează. Va fi prima dată când rockerii de la Coldplay cântă în țara noastră.

Coldplay a postat pe pagina oficială de Instagram un mesaj în care anunță turneul. Potrivit mesajului postat alături de un filmuleț în care apar steagurile țărilor în care vor cânta, trupa va ajunge în Grecia, România, Ungaria, Franța, Italia, Germania, Finlanda, Austria și Irlanda.

Citește și
Concertele Coldplay de la București vor fi sustenabile. Publicul va produce energie dansând pe o podea cinetică
Concertele Coldplay de la București vor fi sustenabile. Publicul va produce energie dansând pe o podea cinetică

Trupa va cânta în țara noastră în zilele de 12 și 13 iunie, la Arena Națională.Cele două concerte de la Bucureşti, organizate de Emagic, au bătut toate recordurile, marcând cel mai rapid sell-out pentru un spectacol de stadion din istoria muzicii live din România.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult