Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Madonna, apariție îndrăzneață la New York Fashion Week. Ce gafă a făcut înainte de defilare. FOTO&VIDEO

Madonna, în vârstă de 66 de ani, a participat marți la prezentarea de modă Luar de la Rockefeller Plaza în tocuri îndrăznețe care au făcut-o să se împiedice în drumul ei către primul rând.

Într-un videoclip distribuit pe X (cunoscut anterior sub numele de Twitter), câștigătoarea premiului Grammy poate fi văzută mergând cu dezinvoltură către locul care i-a fost alocat înainte de a se clătina în cizmele de piele înalte până la coapsă.

Mulțimea a făcut liniște timp de câteva secunde, timp în care Madonna și-a revenit după ce s-a sprijinit de un bărbat, probabil un agent de securitate, pentru stabilitate, potrivit Yahoo.

Deși pantofii ei ar fi putut cauza unele probleme, Madonna a fost ajutată de haina ei, care, pe lângă umerii mari, avea și o trenă lungă care, din fericire, a fost ținută în timp ce mergea prin sală.

Citește și
Madonna
Madonna împlineşte 66 de ani. Cum a început cariera celei mai titrate artiste. GALERIE FOTO

Look-ul ei îndrăzneț a constat, de asemenea, din mai multe accesorii, inclusiv bijuteriile și cele două perechi de ochelari de soare pe care le-a suprapus pentru evenimentul nocturn.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult