Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Globurile de Aur 2019. Diamante de milioane de dolari pe covorul roşu. Cele mai bine îmbrăcate vedete

Your browser doesn't support HTML5 video.

După ce la ediţia precedentă a Globurilor de Aur au purtat ţinute negre pe covorul roşu, în semn de sprijin pentru mişcarea Me Too, anul acesta vedetele au avut mâna liberă la capitolul modă.

S-au remarcat, de pildă, Lady Gaga, care şi-a asortat culoarea părului la rochie, Nicole Kidman, de o elegantă desăvârşită într-o rochie rubinie cu paiete şi Julia Roberts sau Halle Berry, două frumuseţi fără vârstă.

Lady Gaga, protagonista din ”A Star is Born”, s-a asigurat că atrage toate privirile, într-o rochie amplă, de culoare bleu, creată de Valentino. Ţinuta este un omagiu adus lui Judy Garland, cea care a interpretat personajul principal în versiunea din 1937 a filmului.  Artista a purtat şi un colier cu diamante în valoare de 5 milioane de dolari de la Tiffany&Co.

Vezi AICI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR

Citește și
Christian Bale
Christian Bale, discurs bizar la Globurile de Aur 2019: ”Mulțumesc, Satana!”

Nicole Kidman, o "veterană" a covorului roşu, a purtat o rochie mulată pe corp, semnată de Michael Kors şi decorată cu paiete rubinii.

Pe aceeaşi culoare a mizat şi spectaculoasa Halle Berry. Actriţa şi-a etalat silueta de invidiat, într-o rochie Zuhair Murad, în care inserţiile de dantelă se împletesc cu cele din catifea.

Julia Roberts a purtat una dintre cele mai interesantă combinaţii - o rochie Stella MCartney, plisată la spate, la care a purtat pantaloni de smoching şi sandale negre. Şi-a accesorizat ţinută cu bijuterii Chopard, bucle lejere şi celebrul ei zâmbet.

Top modelul Irina Shaik şi-a făcut o rară apariţie pe covorul roşu, la braţul iubitului ei, Bradley Cooper. A purtat o rochie mulată, aurie, din colecţia Atelier Versace.

Saoirse Ronan a mizat pe argintiu- a ales o rochie cu decolteu adânc, de la Gucci, decorată cu broderie din cristale.

Şi Thandie Newton a strălucit, într-o rochie albă cu inserţii argintii. Rosamund Pike a purtat o rochie neagră, decupată în zona pieptului şi o jachetă din paiete, tot argintii.

Emily Blunt a purtat o creaţie asimetrică, Alexander McQueen, cu broderie sofisticată. Compatrioata ei, Rachel Weisz, a purtat o rochie cu umerii goi şi volane ample.

Catherine Zeta Jones s-a remarcat prin spectaculoasa ei rochie verde-smarald, o binevenită pata de culoare pe covorul roşu. Şi Alison Janney a ales o culoare puternică- turcoaz.

Fotomodelul Heidi Klum a purtat o creaţie neagră, scoasă din anonimat de aplicaţiile florale multicolore. La capitolul alegeri discutabile, criticii au trecut-o pe Anne Hathaway, care a purtat o rochie cu imprimeu animal print, de la Elie Saab.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult