Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fiul lui Jon Bon Jovi s-a însurat cu actrița Millie Bobby Brown. Imagini de excepție de la nunta luxoasă din Italia

Jake Bongiovi și Millie Bobby Brown au spus „Da” în cadrul unei ceremonii în aer liber, pe care au organizat-o în Italia.

Jake Bongiovi a purtat un costum alb de la Tom Ford, iar Millie Bobby Brown a fost fabuloasă într-o rochie din dantelă de la Oscar De La Renta. Cântărețul Jon Bon Jovi și-a asortat ținuta cu cea a fiului.

Jake, care este model și actor, a postat mai multe fotografii de la nunta spectaculoasă pe pagina sa de socializare, scriind și un mesaj adresat soției: „Pentru totdeauna și mereu, soțul tău”.

Tinerii s-au logodit în aprilie 2023, prilej cu care Millie Bobby Brown a publicat o fotografie pe Instagram alături de Jake Bongiovi, care are 22 de ani şi este fotomodel. În imagine, cei doi apar îmbrăţişaţi, iar actriţa poartă un inel de logodnă.

Actriţa a însoţit fotografia de mesajul: ''I've loved you three summers now, honey, I want 'em all.'' (''Te iubesc de trei veri, dragule, le vreau pe toate''), un citat din melodia lui Taylor Swift ''Lover''.

Citește și
Carol Bongiovi
A murit Carol Bongiovi, mama lui Jon Bon Jovi. Femeia s-a stins din viața la 83 de ani. „Mama noastră a fost o forţă”. FOTO

Rockerul Bon Jovi a confirmat că cei doi s-au căsătorit, cu prilejul prezenţei în emisiunea „The One Show” de la BBC.

„Se simt minunat, sunt pur şi simplu fantastici'', a spus cântăreţul când a fost întrebat despre cei doi tineri.

„A fost o nuntă foarte restrânsă, în familie. Mireasa a arătat superb, iar Jake este în al nouălea cer. E adevărat”.

Părinţii lui Jake Bongiovi sunt Dorothea Hurley şi Jon Bon Jovi, liderul trupei omonime, cunoscută pentru hituri precum ''Livin' On a Prayer'' şi ''You Give Love a Bad Name''.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult