Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Eurovision 2019. Netta, câștigătoarea din 2018, a urcat pe scenă, la București. VIDEO

Eurovision 2019. Cea care a deschis show-ul Selecţiei Naţionale, duminică seara, a fost câştigătoarea Eurovision 2018, artista israeliană Netta Barzilai. Ea a cântat piesa "Toy", care i-a adus trofeul competiţiei cântecului European.

Prezent la Sala Polivalentă, ambasadorul Israelului la Bucureşti, David Saranga, a povestit, imediat după cântecul Nettei, cum a sărbătorit victoria acesteia, în Tel Aviv, până dimineaţa, mărturisind că Eurovision este un adevărat fenomen în Israel.

"Am fost cu prietenii mei, m-am uitat la Eurovision şi am zis (...) 'Dacă Netta câştigă, mă duc în piaţa principală din Tel Aviv şi mă pun într-un bazin de apă'. La ora două dimineaţa, după ce am aflat că a câştigat, m-am dus acolo. Oraşul era plin cu lume. Tel Aviv este un oraş deschis 24 de ore, dar în această seară, toată lumea a fost afară şi am stat acolo şi am sărbătorit până dimineaţă", a povestit diplomatul.

Ester Peony va reprezenta România la Eurovision 2019, cu piesa "On a Sunday", ea fiind aleasă în urma Selecţiei Naţionale, ce a avut loc duminică, la Sala Polivalentă.

Citește și
Ester Peony, Eurovision 2019
Eurovision 2019. Ester Peony, după ce a câștigat selecția națională: ”A fost o mare încercare”

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult