Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Eurovision 2019. Comentariul lui Mihai Traistariu după finala Eurovision: "Un popor de oi"

Mihai Trăistariu a comentat rezultatul finalei Eurovision 2019. Artistul, care a decis să se retragă din semifinală acuzând nereguli în organizare, s-a arătat multumit de rezultat, fiind de părere că juriul internaţional „a făcut dreptate“.

Trăistariu, care s-a retras din semifinala Selecţiei Naţionale Eurovision 2019, după ce a acuzat că Bella Santiago este favorizată.

Artistul este de părere că juriul „a făcut dreptate“, iar Ester Peony a câştigat „fără pile, fără telefoane, fără impresari şi wild card-uri inventate“.

„Dacă mă bucur de ceva în seara asta la Eurovision, mă bucur că juriul internaţional a făcut dreptate! Aşa cum am preconizat… Ester a câştigat! Fără pile, fără telefoane, fără impresari, fără wildcard-uri inventate, fără susţinerea sufocantă şi fake a caselor de discuri, fără influenţele morbide şi distructive ale celor 10 fani Eurovision România care au câte 30 de conturi false fiecare. Ester a venit, a cântat, a transmis. Piesa ei era prea faină să nu câştige! Iar cel mai fredonabil refren a luat punctaj mare. Pentru că juriul n-a ţinut cont de «părerea» publicului, public influenţat în toată această perioadă de sutele de conturi false, care apar ca ciupercile fix în perioada Eurovision“, a scris cântăreţul.

Concluzia artistului referitoare la români a fost însă tranşantă: „Suntem un popor de oi! Dacă unu' cu influenţă strigă-n gura mare că va câştiga X, toată ţara strigă X. Fără să discearnă, fără să asculte, fără să compare. Ştiu om care a votat piesa Y, dar el a ascultat doar două melodii din cele 12. Concluzie: România nu va câştiga niciodată Eurovision-ul dacă nu alegem PE BUNE!“.

Citește și
Mirela Vaida
Eurovision 2019. Acuzaţii după finala selecţiei naţionale Eurovision. Ce a scris Mirela Vaida

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult