Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Electric Castle 2024 a început în forță. Atmosfera a fost de vis în prima noapte a festivalului din Bonțida

Your browser doesn't support HTML5 video.

Se anunță nopți albe la Castelul Banffy din Bonțida, unde a început Festivalul Electric Castle. Mulți dintre tinerii care au ajuns deja acolo și-au instalat aseară corturile, apoi au dat startul petrecerii.

Aceasta a fost atmosfera în prima noapte a festivalului de la Bonțida. Plini de energie, tinerii care nu au vrut să rateze startul distracției și-au făcut ușor încălzirea pentru zilele care urmează, când pe scenă vor urca artiștii lor preferați.

Mulți dintre petrecăreti își vor trage sufletul și vor dormi în corturi.

„Încă nu am fost să vedem tot festivalul, dar trebuie să mergem, de asta ne și pregătim, dăm o tură, poate mâncăm și ceva...”, a spus o fată.

Unii tineri au venit în România special pentru festival. Și, înainte de a începe marea petrecere, au avut grijă să se gândească și la mâncare.

Citește și
Artiștii care vor urca pe scena Electric Castle. Sean Paul și Paolo Nutini, în capul listei
Artiștii care vor urca pe scena Electric Castle. Sean Paul și Paolo Nutini, în capul listei

Tânăr: Cremă de boia pentru pâine și fasole! Reporter: Cât de delicios este? Tânăr: Foarte, foarte delicios! Buget redus.

„Pentru mine este prima experiență de acest fel, într-un festival așa mare și în camping. Am puține emoții, dar sunt gata să creez amintiri de neuitat”, a reacționat o fată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult