Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cele mai proaste ținute de la Oscar 2023. Vedetele care au gafat pe covorul roșu

Oscarul este dincolo de cinematografie și o gală a frumuseții și eleganței. Cu toate acestea, în fiecare an există vedete care gafează atunci când calcă pe covorul roșu de la Dolby Theatre din Los Angeles.  

La Gala Oscar 2023, pe lângă zecile de rochii perfecte, elegante, care au luat ochii, au fost și o serie de ținute care au fost taxate de poliția modei.

Fie că vorbim de vedete care nu au respectat codul vestimentar, de unele care au ales rochii complet nepotrivite pentru silueta lor, sau de bărbați care nu au știut ce înseamnă black tie, în galeria foto vedeți unele dintre cele mai proaste ținute de la Oscar 2023.

Ava DuVernay a ales o rochie neargră cu trenă din paiete, iar ținuta ei amintește mai mult de mama vitregă din basmul cu Albă ca Zăpada.

 

Citește și
Cel mai bun film Oscar 2023
Oscar 2023, dominat de Everything Everywhere All At Once, film care a câștigat șapte premii. Vezi filmul acum pe VOYO

Eva Longoria a intrat și ea anul acesta pe lista vedetelor prost îmbrăcate. Într-o rochie albă, transparentă și cu un decolteu foarte adânc, criticii de modă nu au fost deloc încântați de curajul frumoasei actrițe, scrie Evoke.

Cu toții o iubim pe Melissa McCarthy, dar rochia roșie aleasă pentru Oscar 2023 nu a avantajat-o absolut deloc. 

Dwayne Johnson a făcut o alegere interesantă, dar care nu a fost tocmai pe placul experților. Cel mai bine plătit actor din lume a ales un sacou roz, care a fost taxat imediat

Lenny Kravitz a urcat pe scenă pentru o piesă live, în timpul în care au fost prezentați actorii care au plecat dintre noi în acest an. Dar, în ciuda momentului emoționant, ținuta rockerului a fost mult prea mult pentru Gala Oscar.

Dacă vreți să le vedeți pe cele mai bine îmbrăcate actrițe, vedeți articolul cu cele mai bune ținute de la Oscar 2023.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult