Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Angelina Jolie a izbucnit în lacrimi la Festivalul de Film de la Veneția. Momentul emoționant a fost filmat

Angelina Jolie a fost emoționată de reacțiile publicului la lansarea celui mai nou film al său, la Festivalul de Film de la Veneția.

Jolie, care joacă rolul regretatei cântărețe de operă Maria Callas în filmul „Maria” al regizorului Pablo Larraín, a primit o mulțime de aplauze, timp de opt minute la premiera de joi, 29 august, la Teatrul Sala Grande din cadrul Festivalului de Film de la Veneția 2024.

Jolie, în vârstă de 49 de ani, a început să plângă când a văzut reacția publicului, potrivit People.

Producția concurează cu alte 20 de lungmetraje pentru marele premiu, Leul de Aur. Angelina Jolie le-a mărturisit celor prezenți că s-a antrenat mai bine de o jumătate de an pentru a o interpreta pe celebra cântăreață de operă.

Marea ei teamă a fost aceea de a nu-i dezamăgi pe admiratorii legendarei artiste. Aclamată de fani, actrița în vârstă de 49 de ani și-a făcut apariția într-o rochie bej, făcută la comandă de Atelier Versace, și o capă din blană artificială. Însă atitudinea a fost punctul forte.

Citește și
Angelina Jolie
Angelina Jolie, absolut ravisantă pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Veneția. GALERIE FOTO

Cu doar câteva ore înainte, vedeta din „Maleficent” fermeca publicul de la Veneția cu o altă rochie, ceva mai îndrăzneață, cu spatele gol, care i-a scos în evidență colecția impresionantă de tatuaje.

Ținuta a fost, totodată, plină de semnificații. Broșa accesorizată nu a fost o bijuterie oarecare. Podoaba i-a aparținut Mariei Callas.

În weekend, la festivalul de film de la Veneția, își va face apariția și fostul soț al Angelinei Jolie. Brad Pitt își va promova noul film în care joacă alături de George Clooney.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult