Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A murit Maxi Jazz, vocea celebrei trupe britanice Faithless. Artistul avea 65 de ani

Jurnaliștii de la BBC News au anunțat sâmbătă seara că legendarul artist britanic Maxi Jazz, vocea formației de electro-dance Faithless, a murit la vârsta de 65 de ani.  

 

Muzicianul, al cărui nume real era Maxwell Fraser, a fost un membru de bază al grupului, alături de Rollo și Sister Bliss. 

Fosta sa colegă de trupă, Sister Bliss, a anunțat că Maxi Jazz a murit „liniștit în somn”, în casa sa din sudul Londrei, vineri seara.

„Vă trimit dragoste tuturor celor care ne-ați împărtășit călătoria muzicală. Aveți grijă unul de celălalt, da?”, a spus ea pe Twitter.

Faithless erau cunoscuți pentru piese precum ”God Is A DJ”, ”We Come 1” și ”Insomnia”, un hit care a ajuns în Top 3 în 1996, potrivit BBC News.

„A fost un om care ne-a schimbat viața în atât de multe feluri. A dat semnificația și mesajul potrivit muzicii noastre.

Citește și
Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, a murit la vârsta de 49 de ani
Solistul Prodigy vorbea despre sucid, într-un interviu acordat acum 3 ani. Ce spun vecinii

A fost, de asemenea, o ființă umană minunată, cu timp pentru toată lumea și o înțelepciune care a fost nu doar profundă, ci și accesibilă. A fost o onoare și, desigur, o adevărată plăcere să lucrez cu el.

A fost un textier strălucit, un DJ, un budist, o prezență magnifică pe scenă, iubitor de mașini, vorbitor nesfârșit, o persoană frumoasă, o busolă morală și un geniu.” - se arată într-o declarație postată pe contul său de Instagram.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult