Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A fost lansat filmul oficial al Neversea 2019. Tinerii din toată lumea, impresionați

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dacă nu v-ați făcut planuri pentru concediul din iulie, organizatorii Neversea vă provoacă să experimentați cel mai spectaculos festival organizat pe plajă în toată Europa.

Marți a fost lansat filmul oficial al ediției de anul trecut, iar tineri din toate colțurile lumii se declară impresionați de ceea ce se întâmplă la Constanța. La rândul lor, artiștii care au performat în 2019 au retrăit emoțiile pe care le-au avut în fața a zeci de mii de oameni.

230.000 de spectatori au participat anul trecut la festivalul Neversea. Cu alte cuvinte, populația orașului Constanța a crescut cu încă 50% în patru zile de distracție. Cel puțin 15.000 de turiști străini au venit special pentru festivalul organizat la malul mării.

Iar Neversea a devenit un brand turistic internațional, o recunosc chiar și artiștii care au performat anul trecut. Mulți dintre ei au retrăit emoțiile pe care le-au avut atunci când au cântat în fața a zeci de mii de spectatori.

Neversea 2020, cel mai mare festival de pe plajă din România, va avea loc în perioada 2-5 iulie la Constanța. Organizatorii spun că a patra ediție a evenimentului va fi una spectaculoasă, atât din punct de vedere al artiștilor, cât și al experiențelor pe care participanții le vor trăi în timpul festivalului.

Citește și
Tiesto
Legendarul Tiesto a lansat o nouă producție

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult