Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) COMETEX deschide primul proiect de retail modern din Turnu Măgurele!

COMETEX, divizia de imobiliare a grupului Altex, anunță finalizarea primului proiect de retail modern din municipiul Turnu Măgurele, Turnu Măgurele Retail Park.

Construit alături de două ancore de mâncare importante, Kaufland și Lidl, retail park-ul dezvoltat de COMETEX formează principalul pol comercial din orașul Turnu Măgurele.

„Turnu Măgurele Retail Park oferă cetățenilor din acest oraș și zonele limitrofe, motivul de a veni și reveni cu plăcere în orice moment al zilei, la o sesiune de cumpărături de calitate, relaxantă, cu produse și servicii de top. Ne-am propus să aducem comunității un mixt de operatori de retail complet din punctul de vedere al produselor și serviciilor oferite. Turnu Măgurele Retail Park oferă consumatorilor accesibilitate, ușurința de a ajunge și vizita magazinul preferat, având una din mai bune locații din oraș și o suprafață generoasă,” a spus Adrian Urdă, CEO al COMETEX.

Politica verde a grupului Altex aduce sisteme de panouri fotovoltaice și stații de încărcare electrice la Turnu Măgurele Retail Park 

COMETEX continuă politica verde a grupului Altex și implementează și la Turnu Măgurele Retail Park sisteme de panouri fotovoltaice și stații de încărcare electrice.

Parcul comercial Turnu Măgurele Retail Park pune bazele unei infrastructuri moderne necesare domeniului de retail, acoperind astfel o gamă largă de servicii și produse, de la fashion, farmacie, pet-shop și produse electro-IT, oferite consumatorilor de branduri cunoscute la nivel național și internațional precum: Altex, Sinsay, KIK, Pepco, Deichmann, Animax și farmacia Dr. Max.

Citește și
Romania masini benzina
România și alte patru state vor să amâne cu cinci ani planul UE de a interzice vânzarea de mașini pe benzină și motorină

Turnu Măgurele Retail Park, din Șoseaua Alexandriei, numărul 7C, dispune de o suprafață închiriabilă de peste 6.000 metri pătrați și pune la dispoziția consumatorilor 150 de locuri de parcare.

Odată cu inaugurarea proiectului Turnu Măgurele Retail Park, portofoliul COMETEX, divizia de real-estate a grupului Altex, a depășit pragul de 80.000 metri pătrați a suprafeței închiriabile. În același timp a adăugat în portofoliul de chiriași trei noi parteneri, KIK, Dr. Max și Sinsay.

Despre COMETEX

Compania COMETEX, parte a grupului Altex, are ca obiect de activitate dezvoltarea, operarea și administrarea de proiecte de retail pe întreg teritoriul României, zonele comerciale urbane cu potențial de creștere și sustenabilitate.

Partenerii de retail din proiectele COMETEX sunt branduri cunoscute la nivel național și internațional, pentru activitatea comercială, precum: Altex, Kaufland, Takko, Pepco, JYSK, Sinsay, Sportisimo, Deichmann, Noriel, KIK, Martes Sport, DM, Zoocenter/Zoomania, CCC, Animax.

În prezent, portofoliul COMETEX cuprinde:

• Șapte parcuri de retail în Giurgiu, Slatina, Satu Mare, Turda, Deva, Huși și Câmpina. • Două centre comerciale în Brașov și Suceava. • 13 magazine de tip „stand alone” Altex în București Orhideea, București Titan, Arad, Bistrița, Brăila, Galați, Piatra Neamț, Ploiești, Suceava, Timișoara, Lugoj, Chiajna, Reșița. • Două magazine de tip „stand alone” Media Galaxy în Brașov și Craiova.

În următorii doi ani, planul de dezvoltare al companiei COMETEX cuprinde peste 20 de proiecte de retail, depășid astfel cifra de 200.000 metri pătrați de suprafață închiriabilă, dar și integrarea componentei de rezidențial.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult