Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Podcast ”România, știi bine”. Gabriel Liiceanu și Paula Herlo au discutat despre noua carte ”Ne facem bine”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Podcast ”România, știi bine”, episodul 23. La început de iarnă, echipa “România, te iubesc!” și editura Humanitas lansează o carte care încălzește inimi și poate dezmorți viitorul.

Ne Facem Bine” este o sumă de portrete ale unor oameni care dăruiesc din timpul, telantul, energia și dragostea lor pentru a face dezinteresat binele în jurul lor. În comunitate, în sat, în oraș. Câte puțin, câte mai mult, pentru cei în nevoie, pentru cei vulnerabili.

Ei sunt eroii zilelor noastre, iar pentru noi sunt modele de succes și dovada că doar noi și numai împreună putem să ne facem bine, după întuneric, tristețe, deznădejde, frică.

Citește și
Ovidiu Tender
Podcast ”România, știi bine”, episodul 22. Imagini nedifuzate la TV cu Ovidiu Tender

De la ora 11.00 a fost invitat Gabriel Liiceanu, scriitor, filosof, director al Editurii Humanitas, cu care am discutat despre noul volum “România, te iubesc!”, despre scriere și citit în secolul XXI, despre puterea generozității și forța cuvântului.

Discuția a fost LIVE pe următoarele canale online:

- pe stirileprotv.ro, pe canalul de YouTube "Romania, te iubesc!" și pe paginile noastre de Facebook: ”România, te iubesc!” și Știrile Pro TV

Toate podcast-urile ”România, știi bine!” pot fi ascultate și descărcate gratuit de pe romaniastiibine.podbean.com

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult