Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„L-a ucis doar ca să ne arate că e puternic”. Bărbat din Maramureș trimis la închisoare pentru că a omorât un pui de câine

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din Maramureș a fost condamnat definitiv la un an și șase luni de închisoare cu executare, pentru uciderea unui pui de câine.  

Acesta a săvârșit oribila fapta în fața unei fetițe de 8 ani. Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Bărbatul era un apropiat al unei familii din localitatea Sălnița. II ajuta pe oameni la treburile gospodăresti si de multe ori o lua pe fetița lor de la școală și o ducea acasă. Copila avea un cățel de numai câteva săptămâni pe care l-a numit Cozonac. Până la primul vaccin, familia a decis ca patrupedul să rămână în grija bărbatului. Apoi i-au transmis că îl poate aduce fetiței. Acest fapt l-a enervat la culme pe bărbatul care consumase și alcool.

Simina Blaga, proprietarul câinelui: „A luat cățelul din brațele fiicei mele și undeva la 300 de metri de unde eram eu cu fiica și soțul, a dat cu cățelul de pământ până l-a omorât. După aceea a venit cu cățelul cu gândul să îl arate fetei, era cu el prins de picioare mergea către ea. Nu știm exact e l-a determinat să facă asta”.

Proprietarii câinelui spun că au rămas șocați de această faptă, iar după câteva minute bărbatul s-a întors la ei și a început să lovească mașina din curte cu un topor. Atunci nu au mai stat pe gânduri și au sunat la 112.

Citește și
catelus
Bărbatul din Buzău care a abandonat 5 pui de câine în frig riscă până la 7 ani de închisoare. Sterilizarea e obligatorie

Mihai Blaga, proprietarul câinelui: „Dintr-o dată a luat-o razna fără să știm exact nici măcar de ce. Cățelul l-a ucis doar ca să ne arate nouă că el e puternic”.

Inițial, individul a primit arest la domiciliu, apoi Curtea de Apel Cluj l-a condamnat la închisoare.

Ioan Pop, avocat: „A dispus condamnarea inculpatului la un an și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție. Persoanele care săvârșesc astfel de fapte de violență împotriva animalelor sunt pasibile de pedepse cu închisoare în regim de detenție, cum a fost și în situația de față”.

Pedeapsa este definitivă, iar barbatul va sta după gratii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult