Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Îmi făcea cu mâna, îmi spunea să mă trezesc”. Viața unei mame ce suferă de epilepsie a fost salvată de fiica de 3 ani

Viața unei mame care suferă de epilepsie a fost salvată chiar de copilul ei. Femeia căzuse în baie în timpul unei crize, iar fetița a fost de față.

Emma Evans, din Scoția, era la un pas de moarte atunci când a fost găsită de soțul ei căzută în baie. Cea care a dat alarma a fost fiica lor în vârstă de trei ani, potrivit dailymail.co.uk.

Femeia crede că ar fi murit dacă fata nu intervenea.

Copila a strigat după tatăl ei atunci când mama sa a căzut în cadă, lovindu-se la cap, pe 16 martie. „Mami e moartă în cada mea”, a spus copila.

Bărbatul a găsit-o pe femeie fără puls, dar a reușit să o readucă la viață după ce i-a aplicat manevre de resuscitare de șase ori.

După ce a petrecut cinci zile în spital, Emma a fost externată. Acum ea spune că fiica ei este motivul pentru care încă este în viață.

Citește și
Fasia Gaza
Secretarul general adjunct al ONU: Umanitatea şi-a pierdut busola morală în ceea ce priveşte Gaza

„Soțul meu m-a readus la viață, dar dacă fiica mea nu ar fi spus nimic sau dacă ea nu era în cameră, eu nu aș mai fi fost aici acum - ar fi fostul o altă poveste. În timp ce soțul meu îmi aplica compresii toracice, ea îmi făcea cu mâna deasupra capului spunându-mi să mă trezesc. Nu am mai putut să intru în baie de atunci, este foarte greu”, a povestit femeia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult