Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Este un moment traumatizant”. O fetiță a murit în urma unui incident petrecut la o piscină din Scoția

O eleva a murit în urma unui incident tragic petrecut la o piscină din Scoția.  

Echipele de urgență au fost trimise la fața locului luni seară, după ce copila, în vârstă de 10 ani, s-a confruntat cu dificultăți de respirație în timp ce se afla în apă, scrie The Sun.

Echipajele medicale, inclusiv o ambulanță și două echipe speciale de intervenție, au fost trimise la centrul de agrement Northfield din Aberdeen după ce s-a dat alarma. Medicii au transportat-o pe fată la Aberdeen Royal Infirmary, unde a murit ulterior.

Polițiștii au lansat o anchetă pentru a afla toate circumstanțele acestui incident devastator, deși ofițerii spun că nu există circumstanțe suspecte în legătură cu această tragedie sfâșietoare.

Bazinul de înot a fost închis luni seară, iar toți cei aflați înăuntru au fost evacuați după incident. Marți, polițiștii au izolat bazinul, iar o mașină de poliție a fost poziționată la ușa din față.

Citește și
Cum petrec turiștii care fac Revelionul în Poiana Brașov: la piscina încălzită, de afară
Cum petrec turiștii care fac Revelionul în Poiana Brașov: la piscina încălzită, de afară

„Nepoata mea a fost acolo și a fost rugată să plece acasă. Gândurile mele bune se îndreaptă spre familie. Este un moment traumatizant”, a spus un locuitor.

Cei care dețin bazinul au confirmat că centrul este încă închis în timp ce ancheta este în curs de desfășurare.

„Cercetările sunt în curs de desfășurare, iar localul rămâne închis până când se vor stabili circumstanțele acestui incident”, au precizat autoritățile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult