Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„A cunoscut-o online”. O fetiță dispărută din Carolina de Sud a fost găsită în interiorul unei camionete

O fetiță de 13 ani din Carolina de Sud a fost găsită marți în Florida, după ce ar fi fost răpită de un bărbat de 35 de ani din Wisconsin, au anunțat autoritățile.  

Fetița a fost dată dispărută din orașul său natal, Simponville, Carolina de Sud, după ce a fost văzută ultima dată la reședința sa duminică seara, potrivit Biroului șerifului din Greenville County, care inițial a declarat că fată ar fi fugit de acasă, în postările de pe rețelele de socializare, potrivit Yahoo.

Biroul șerifului din comitatul Monroe din Florida Keys a declarat că a primit informații potrivit cărora presupusul răpitor al fetei se numește Tyler Michael Berlick și este din Mukwonago, Wisconsin.

Atât el, cât și fetița au fost găsiți de către polițiști în interiorul unei camionete în parcarea unui centru comercial din Key Largo, marți dimineață, potrivit autorităților. Bărbatul a fost arestat și este acuzat de răpire.

Autoritățile au declarat că bărbatul a cunoscut-o pe fată prin intermediul unui „serviciu de chat online și al unei aplicații de jocuri”. FBI conduce ancheta privind incidentul.

Citește și
fauda
„Trăim cele mai rele momente din istoria acestei ţări.” Echipa serialului „Fauda”, prinsă în războiul din Israel

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult