Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer de TIR din Vaslui și-a infectat toată familia, fără să bănuiască. Soția lui a murit de COVID

Un șofer de TIR din Vaslui, recent întors dintr-o cursă din Uniunea Europeană, a reușit să-și infecteze toată familia,iar soția lui a murit în urmă cu câteva zile la spitalul din Bârlad. Evident, omul nu a știut că avea COVID, pentru că era asimptomatic.

Femeia în vârstă de 67 de ani a luat boala, spun apropiații, de la soțul său, șofer de TIR, care a venit dintr-o cursă infectat cu virusul Sars-Cov-2.

Bucuria revederii s-a transformat într-un coșmar, căci femeia a început să se simtă rău, relatează cotidianul Vremea Nouă. Boala oricum fusese transmisă și celorlalți membri ai familiei, inclusiv nepoților, însă starea de sănătate a femeii de 67 de ani a început să se deterioreze vizibil.

A fost însă sceptică cu privire la existența virusului și a ajuns la Spitalul din Bârlad în ultimul moment. A decedat în scurt timp, iar pe 31 august, spun apropiații, sicriul cu trupul neînsuflețit va fi adus acasă, la Huși.

„A avut mereu un fel energic de a fi. Un om muncitor, o femeie vrednică, de toată isprava. De aceea poate că nici nu a luat în seamă prea mult, când a început să se simtă mai slăbită, mai că o doare ceva, că una, ca alta. A crezut că trece”, au spus apropiați ai familiei, potrivit sursei citate.

Citește și
Români din Spania au imobilizat un șofer de TIR care fugise după un accident mortal
Români din Spania au imobilizat un șofer de TIR care fugise după un accident mortal

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult