Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un măcelar german a inventat un smoothie de carne. Cât costă o sticlă

Your browser doesn't support HTML5 video.

O masă consistentă sub formă lichidă. Nu e supă, căci conţine exclusiv carne şi este invenţia unui măcelar din Germania. A lansat-o deja pe piaţă în trei variante, dar este conştient că nu toată lumea se va da în vânt după ea.

Smoothie de carne, aşa îşi numeşte produsul acest măcelar din vestul Germaniei. A investit în el un milion de euro şi îl face în trei variante: două de vită şi una de pui. El spune că băuturile lui sunt suficient de hrănitoare ca să ţină loc de o masă.

Peter Klassen, măcelar: "Ideea era să facem o masă pentru cine n-are timp să stea. Smoothie de legume exista, dar din carne nu. Pentru că eu sunt măcelar, fac unul exclusiv din carne. "

Băutura se adresează celor nevoiţi să mănânce din mers sau în timp ce lucrează, precum şoferii sau cei care fac drumeţii, dar şi bolnavilor sau bătrânilor care nu pot mesteca bine carnea.

Pe stradă, reacţiile sunt împărţite. Băutura din carne pare să aibă mai mult succes la domni decât la doamne.

Citește și
alimente, fructe, carne, romani, sanatate
Fructele exotice au întrecut carnea de porc în alimentaţia romanilor. Mâncăm pâine şi cartofi mult mai rar

Măcelarul care l-a inventat spune că produsul lui e favorizează menţinerea unei greutăţi optime şi e mai ecologic decât carnea preparată în mod obişnuit.

Peter Klassen, măcelar: "Dacă procesul nostru de fabricare s-ar impune, am consuma mult mai puţină carne. Asta înseamnă că dacă bei o sticlă, poţi sări o masă, dar mănânci doar jumătate din cât ai mânca dacă ar fi sub formă solidă."

Bătură din carne se poate comanda deja pe internet la preţul de 12 euro sticla, dar măcelarul vrea să-l facă disponibil şi în magazinele şi benzinăriile din Germania.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult