Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un câine a ajutat o ambulanță să ajungă la stăpânul său care a leșinat în stradă. VIDEO

Un câine din rasa Golden Retriever a așteptat ambulanța în mijlocul străzii pentru a-i ajuta pe salvatori să ajungă mai repede la stăpânul lui care a leșinat, relatează Daily Mail.

Proprietarul câinelui s-a prăbușit pe o alee din Yuncheng, China, iar locuitorii din zonă i-au sărit în ajutor și au chemat serviciile de urgență. Omul era alături de câinele său când a căzut la pământ.

Medicii au ajuns imediat la fața locului, însă au fost ghidați de câinele victimei. Animalul a așteptat medicii în mijlocul străzii pentru a-i conduce la stăpânul său.

Gestul câinelui a fost surprins de camera de bord de pe ambulanță.

Citește și
Catel acoperit cu esarfa
Gestul emoționant al unei femei care vede un câine tremurând de frig pe stradă. VIDEO

Animalul a așteptat ambulanța, după care, la vederea acesteia a luat-o la fugă, determinându-i pe salvatori să îl urmeze. În goana spre omul aflat inconștient la pământ, câinele privea mereu înapoi pentru a vedea dacă ambulanța îl urmează.

”După ce s-a asigurat că îl urmărim, câinele a început să alerge și mai tare” a declarat medicul Jiang Xu.

Câinele a condus ambulanța la mulțimea de oameni care îl înconjura pe stăpânul său. Bărbatul a fost dus la spital iar starea sa de sănătate este bună. Jiang a spus că omul a leșinat din cauza cantității mari de alcool pe care o consumase.

Imaginele cu animalul salvator au ajuns virale, iar internauții au fost uimiți de loialitatea și inteligența animalului.

”Cum poate un câine să recunoască o ambulanță? Asta este ceva uimitor”, a scris un internaut.

”Ce animal inteligent și loial”, a scris o altă persoană.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult