Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Neamț s-a predat după ce poliția a făcut publice imaginile cu el când lua un telefon uitat într-o farmacie

Un bărbat din Neamț s-a predat poliției, după ce autoritățile au făcut publice imaginile suprinse de camerele de supraveghere în care el lua un telefon mobil uitat într-o farmacie din Piatra Neamț.

Bărbatul s-a predat cel mai probabil de rușine, după ce poliția a făcut publice imaginile surprinse la data comiterii faptelor, pe 19 iunie 2022, scrie Monitorul de Neamț.

”În urma mediatizării imaginilor din comunicatul de ieri, bărbatul a fost identificat. Este vorba despre un bărbat de 52 de ani, din Alexandru cel Bun, care a luat legătura cu poliţiştii şi a predat telefonul mobil. În continuare se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt”, a transmis IPJ Neamţ.

Citește și: Un munte din Bucovina ”plânge” cu ape albastre. ”Uite cum sunt pietrele colorate, zici că e albastru de Voroneț” FOTO & VIDEO

Oamenii legii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi pe 20 iunie de către o femeie cu privire la faptul că în ziua înterioară, pe 19 iunie, persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil.

Citește și
Gest senzațional făcut de trei adolescenți. Au găsit pe stradă un portofel plin cu bani și l-au predat la poliție
Gest senzațional făcut de trei adolescenți. Au găsit pe stradă un portofel plin cu bani și l-au predat la poliție
Victima își uitase telefonul în farmacie

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că persoana bănuită era un bărbat, îmbrăcat cu un tricou alb cu dungi orizontale albastre.

Citește și: Asasinarea lui Gianni Versace. Viața și moartea unuia dintre cei mai mari designeri de modă din istorie

S-a stabilit faptul că, la data de 19 iunie 2022, persoana vătămată şi-ar fi uitat telefonul într-o farmacie din Piatra Neamţ, moment în care bărbatul din imagini l-ar fi luat. În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult