Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a implantat doi colți uriași pentru a semăna cu o orcă. Cum arată acum. FOTO

Un sud american pasionat de modificările corporale și-a implantat doi colți uriași pentru a semăna cu personajele fantastice din desenele animate și filmul Warcraft - orcile.

Bărbatul, care își spune Orc, și-a petrecut o mare parte din viață tatuându-și aproximativ 80 la sută din corp și a cheltuit acum aproximativ 400 de lire sterline pentru a-și adăuga doi dinți uriași.

Bărbatul de 41 de ani provine din micul oraș Iguatemi, la granița dintre Paraguay și Brazilia, și spune că și-a făcut primul tatuaj la vârsta de doar 15 ani.

Apoi a trecut la modificarea corpului la 35 de ani și intenționează să continue. Orc are o serie de piercing-uri subdermice - piercing-uri inserate sub piele - precum și globii oculari tatuați, iar limba este despicată.

În ciuda faptului că o mulțime de oameni cred că arată foarte ciudat, el insistă că se simte bine în pielea lui.

Citește și
raed arafat
Teste rapide pentru coronavirus în Unitățile de Primiri Urgențe. Raed Arafat caută soluții pentru afluxul mărit de pacienți

„Încerc să fiu eu însumi, acestea sunt doar ideile mele, inspirațiile mele venind din inimă. Nu mă inspiră nimeni”, spune bărbatul.

Orc afirmă că primește destul de multă atenție pentru aspectul său unic, iar majoritatea comentariilor sunt aparent pozitive: „Îmi spun lucruri bune care mă motivează să continui. Oamenii răi există peste tot și sunt mereu în preajmă ... dar nu mă afectează”.

În mod evident, este mândru de stilul său și de felul în care s-a făcut să arate, dar a spus că familia și prietenii săi nu au susținut la fel de mult unele dintre deciziile sale.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult