Modifica setarile cookie
Toate categoriile

"Regele Telefoanelor", prins în Elveția. Românul furase smartphone-uri de 100.000 euro

Un român a fost supranumit "Regele telefoanelor" în Elveția, după ce a reușit să fure peste 150 de smarphone-uri dintr-un magazin, el primind o condamnare de trei ani de închisoare pentru faptele sale.

Românul a fost condamnat de tribunalul corecțional din La Côte la 36 de luni de închisoare și interdicția de a intra pe teritoriul Elveției timp de 10 ani, scrie www.24heures.ch. El urmează să fie expulzat în România.

Bărbatul este acuzat că a comis trei furturi în același magazin din centrul orașului Nyon, într-un interval de două luni. El a reușit să sustragă 152 de telefoane mobile, a căror valoare se ridica la aproximativ 100.000 de euro.

Românul avea mai multe condamnări la activ. Potrivit sursei citate, acesta a primit șapte condamnări în Elveția, șase în România, una în Franța și una în Olanda.

Bărbatul este acuzat și că a provocat pagube într-o celulă în care a stat încarcerat, dar și de trafic de droguri și încălcarea legii imigrației.

Citește și
medic
Pedeapsa primită de medicul român din UK care le spunea pacienţilor să stea "în poziţia George Michael"

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult