Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Polițiștii, alertați de o femeie care a strigat: „Te rog, nu mă omorî.” Ce au descoperit

O femeie din localitatea americană Deland, Florida a sunat la poliție, după ce și-a auzit vecina strigând în casă: „Te rog, nu mă omorî”.

 Astel, polițiștii au ajuns de urgență la locuința respectivă, unde au descoperit, de fapt, un cuplu care se juca pe calculator, informează Metro.

„Bună ziua. Am sunat pentru că mi-am auzit vecinii certându-se și sunt îngrijorată de ce zici. Sora mea fuma o țigară când a auzit o femeie stringând: „Te rog, nu mă omorî. Apoi am mers acolo și am auzit un bărbat spunând: „De ce mi-ai luat pistolul?” Așa că m-am speriat”, le-a spus femeia polițiștilor americani când a sunat la 112.

Astfel, mai multe echipaje de poliție au ajuns de urgență la locuința din care se auzeau zgomotele și le-au cerut locatarilor să iasă din casă. Trei persoane au ieșit, trezite de zgomotele polițiștilor.

Acestea le-au spus oamenilor legii că au auzit un schimb de replici între un bărbat și o femeie, însă când autoritățile au intrat în locuința lor au descoperit că, de fapt, se jucau un joc pe calculator și că aveau fereastra deschisă.

Citește și
romania te iubesc, paduri, arges
Jaful de care știe toată lumea, dar sancțiunile sunt inexistente: ”Arborii au fost atacați de insecte”

„Am auzit un zgomot puternic”, le-a spus femeia oamenilor legii.

Cuplul a recunoscut că și-au replicat unul altuia: „Te rog să nu mă omori” și „Dă-mi pistolul”, dar că se refereau la jocul „Call of duty”. Oamenii legii au perchziționat chiar și locuința celor doi și n-au găsit nimic acolo.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult