Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Poliția, în alertă. Piromanul din București încă nu a fost prins

Autorul celor trei incendii din Capitală de sâmbătă seară, în urma cărora au fost avariate mai multe maşini, încă nu a fost prins de poliţişti.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au precizat pentru Mediafax că suspectul celor trei incendii din Capitală, în urma cărora au fost avariate opt maşini, nu a fost încă prins.

Aceste precizări vin după ce Jandarmeria Capitalei a anunțat că un bărbat bănuit că ar fi incendiat mai multe maşini în sectorul 1 al Capitalei ar fi fost depistat de jandarmi în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi predat poliţiştilor.

"O persoană bănuită de incendierea mai multor maşini în Capitală a fost depistată de jandarmi. Aseară, în jurul orei 01,00, un bărbat care corespundea descrierii poliţiştilor, în vârstă de 42 de ani, a fost depistat în zona Calea Griviţei", au precizat, duminică, reprezentanţii Jandarmeriei, potrivit Agerpres.

Citește și
Barbat gelos, arestat de politie
Un bărbat de 60 de ani a vrut să dea foc unor mașini, din gelozie. Cum a fost prins

Conform sursei citate, asupra bărbatului au fost găsite două pietre, pe palme avea urme de funingine şi pantalonii cu urme de arsuri.

"Persoana a fost predată de jandarmi poliţiştilor, care vor continua cercetările în cauză", a adăugat Jandarmeria Capitalei.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în mai puţin de o oră, pompierii din București au fost chemaţi să stingă 7 maşini incendiate.

Autoturismele erau parcate relativ aproape unele de altele, între Calea Grivitei şi Bulevardul Ion Mihalache.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult