Un bărbat de 60 de ani a vrut să dea foc unor mașini, din gelozie. Cum a fost prins

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Gelozia pare să îl fi adus în pragul disperării pe un bărbat de 60 de ani din Prahova. Părăsit de iubită, ar fi plănuit să incendieze maşinile celui care îi este acum partener femeii, doar că poliţiştii l-au prins.

Individul a fost arestat preventiv şi riscă să stea ani buni în spatele gratiilor. S-ar fi ajuns la răzbunare din cauza geloziei, spune fostă iubită a individului. Cu 20 de ani mai tânără decât el, femeia a decis să îl părăsească, după şase ani de relaţie, pentru un alt bărbat. La aflarea veştii, după cum le-a povestit ea anchetatorilor, au început ameninţările.

În cele din urmă, suspectul în vârstă de 60 de ani ar fi apelat la doi complici, cărora le-a dat cinci mii de lei, pentru a-l ajuta să incendieze maşinile actualului partener al femeii. Dar a fost prins în trafic de poliţiştii din Breaza chiar înainte de a-şi pune în aplicare planul. Avea asupra lui un bidon cu benzină şi un fitil.

Raluca Brezean, Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: „Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi tentativă de distrugere prin incendiere."

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi riscă să stea până la şapte ani în spatele gratiilor dacă va fi găsit vinovat.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO