Poliția, în alertă. Piromanul din București încă nu a fost prins


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 02 Aprilie 2018 13:24
Categorie: Stiri Diverse
mașini incendiate - 7

Autorul celor trei incendii din Capitală de sâmbătă seară, în urma cărora au fost avariate mai multe maşini, încă nu a fost prins de poliţişti.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au precizat pentru Mediafax că suspectul celor trei incendii din Capitală, în urma cărora au fost avariate opt maşini, nu a fost încă prins.

Aceste precizări vin după ce Jandarmeria Capitalei a anunțat că un bărbat bănuit că ar fi incendiat mai multe maşini în sectorul 1 al Capitalei ar fi fost depistat de jandarmi în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi predat poliţiştilor.

"O persoană bănuită de incendierea mai multor maşini în Capitală a fost depistată de jandarmi. Aseară, în jurul orei 01,00, un bărbat care corespundea descrierii poliţiştilor, în vârstă de 42 de ani, a fost depistat în zona Calea Griviţei", au precizat, duminică, reprezentanţii Jandarmeriei, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, asupra bărbatului au fost găsite două pietre, pe palme avea urme de funingine şi pantalonii cu urme de arsuri.

"Persoana a fost predată de jandarmi poliţiştilor, care vor continua cercetările în cauză", a adăugat Jandarmeria Capitalei.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în mai puţin de o oră, pompierii din București au fost chemaţi să stingă 7 maşini incendiate.

Autoturismele erau parcate relativ aproape unele de altele, între Calea Grivitei şi Bulevardul Ion Mihalache.

Sursa: Agerpres Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO