Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O „capsulă a timpului”, găsită într-un pub din Somerset. Ce se afla înăuntru

Proprietarul unui pub din Somerset a găsit o „capsulă a timpului” ascunsă în preții clădirii. Aici se afla o scrisoare, datată în 1973, și mai multe obiecte.

 

Scrisoarea aparținea unui fost proprietar al pub-ului și era adresat viitorului deținător, alături de mai multe obiecte din perioada respectivă de timp, strânse în „capsula timpului” relatează cotidianul „The Sun”.

Toby Brett, care deține Holcombe Farmshop and Kitchen, din Radstock, Somerset, a găsit „comoara” în timp ce făcea unele lucrări de renovare.

Era o cutie ascunsă într-un perete interior, plină de monede, timbre, o listă de prețuri din 1971, cartonașe de bere, chitanțe ale unor taxe auto și un bilet de parcare de 1 liră pe oră.

Mai era și o scrisoare datată 13 iulie 1973, „Pentru proprietarul actual de la un fost proprietar, cu noroc”.

Citește și
Capsula a timpului
Capsulă a timpului, de acum 50 de ani, deschisă în Siberia: Probabil că vom face afaceri cu extratereștrii

Acesta se numea, conform scrisorii, E. Pockson, și făcuse modificări serioase asupra structurii clădirii, în urmă cu cinci decenii, arată sursa citată.

Actualul proprietar, Toby, care deține cârciuma de 11 ani, a descris capsula timpului ca pe o „surpriză plăcută”.

„A fost o descoperire foarte plăcută, există câteva lucruri foarte interesante acolo. A fost destul de amuzant să văd lista de prețuri din 1971 pentru Wadworth Brewery, care este o fabrică de bere pe care o folosim și astăzi. Cu siguranță s-a schimbat puțin de atunci" a spus el.

El a expus colecția pe un panou, pe care să-l vadă toată lumea.

Toby renovase clădirea, care datează din anii 1800, astfel încât să nu fie doar un pub de țară, ci să aibă și o fermă de unde să se poată cumpăra produse locale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult