Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără a rămas fără un picior după ce a fost lovită de tren. Cum a reușit să ajungă singură pe peron

O femeie și-a pierdut piciorul în luna mai, după ce a fost lovită de un tren din New Jersey, și apoi a reușit să se salveze singură, potrivit familiei sale.

Departamentul de siguranță publică din Morristown a declarat într-o postare pe Facebook că un ofițer a găsit victima, identificată ulterior ca fiind Lisa Fitzgerald, la capătul peronului, după ce a fost lovită de un tren New Jersey Transit în stația Morristown.

„După ce a luat contact cu femeia, ofițerul a observat că piciorul ei stâng era desprins de corp și sângera abundent. El i-a pus un garou și l-a strâns până când s-a oprit sângerarea”, au precizat autoritățile.

Piciorul fetei a fost recuperat de pe șine și predat personalului medical, iar tânăra a fost transportată de urgență la spital. Potrivit unei campanii GoFundMe lansată de sora ei, tânăra făcea naveta la New York când viața ei „a luat o întorsătură tragică”.

Citește și
Bărbatul lovit de mașina Poliției la Constanța aprindea artificii în mijlocul străzii. Puteau fi și alte victime
Un utilaj a fost lovit de un tren de călători care circula pe ruta Odorheiu Secuiesc - Sighişoara

„După ce și-a pierdut piciorul într-un accident de tren, și-a salvat viața trăgându-se singură de pe șinele de tren, pe peron și strigând după ajutor”, a adăugat sora ei.

Până la data de 23 mai, campania de strângere de fonduri a adunat peste 55.000 de dolari pentru „reabilitare și îngrijire”. Miercuri, 22 mai, sora ei a împărtășit faptul că tânăra, supranumită „Miracolul din Morristown”, a părăsit spitalul și a început terapia fizică.

„Lisa încă se confruntă cu dureri imense, dar le înfruntă ca o campioană”, a mai spus sora ei.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult