Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără a făcut un test ADN şi a avut un şoc. Cine era adevăratul ei tată

Keli Rowlette, o tânără din statul american Washington, a apelat la un test ADN din curiozitate, dar ce a rezultat i-a schimbat viaţa.

Rowlette a făcut testul pe site-ul Ancestry.com ca să afle dacă are rude despre care nu ştie nimic sau chiar strămoşi celebri. Însă când a primit rezultatele a avut un şoc: i s-a spus că ADN-ul ei se potriveşte cu cel al unui medic dintr-un alt stat american, Gerald Mortimer şi că acesta este, cel mai probabil, tatăl ei, scrie Washington Post.

Femeia a trimis testul înapoi, convinsă că este o greşeală, apoi i-a povestit mamei sale. Aceasta a recunoscut însă numele medicului şi i-a spus fiicei că a fost concepută prin inseminare artificială – iar Mortimer era doctorul de la clinica de la fertilitate din Idaho la care au apelat.

Tot el a asistat şi la naştere, fără să dezvăluie însă nimănui că era vorba de propria sa fiică. A semnat inclusiv certificatul de naştere

Rowlette l-a dat în judecată pe medic pentru malpraxis şi fraudă. Mortimer nu a vrut să comenteze cazul, însă mama tineri îşi aminteşte a plâns atunci când familia s-a mutat din statul Idaho în Washington.

Citește și
surori gemene
Gemene separate la naștere, reunite după 33 de ani. Cum au aflat una de cealaltă

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult