Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a încercat să fugă dintr-un spital din Turcia după o operație estetică. Motivul uluitor din spatele deciziei

O femeie a încercat să fugă dintr-un spital privat din Ankara unde a fost supusă unei operaţii estetice, pentru a nu plăti factura, a informat joi reţeaua turcă NTV, citată de EFE.

Femeia, de naţionalitate străină, dar a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a suferit o operaţie estetică la faţă într-un spital privat din cartierul Fulya, în centrul Istanbulului, potrivit sursei citate.

Deşi în prealabil spitalul i-a pus la dispoziţie o estimare a costurilor, femeia a acceptat să facă operaţia, care a avut loc sub anestezie generală, dar la scurt timp după ce s-a trezit, încă sub efectele medicamentelor, s-a dat jos din pat şi a ieşit în stradă, îmbrăcată în halatul chirurgical şi cu tubul de dren ataşat.

Femeia încerca astfel să evite plata facturii pentru intervenţia chirurgicală, a simţit nevoia să clarifice postul NTV.

Asistentele şi medicii au observat "evadarea" pacientei şi au ajuns-o din urmă afară, unde s-a produs o altercaţie, filmată de trecători cu telefoanele mobile. Femeia a fost condusă în cele din urmă înapoi la spital.

Citește și
cafenea
Ce a pățit un bărbat care a intrat înarmat într-o cafenea din Germania și a luat ostatici. Cu unul a încercat să fugă

Turcia este una dintre cele mai populare ţări din lume pentru turismul medical, cu venituri de 2,2 miliarde de dolari în 2022 şi de aproape 3 miliarde de dolari în 2023, în special în domeniul operaţiilor estetice.

Aproape toate spitalele private din Istanbul au o secţie dedicată chirurgiei estetice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult