Motivul pentru care se va închide restaurantul unde se prepară 900 de porții de supă cu taieței zilnic
31-10-2024 |
15:30
Your browser doesn't support HTML5 video.
Dispare o tradiție din patrimoniul culinar al Hong Kong-ului.
Unul dintre ultimele restaurante unde aluatul pentru tăieței se frăgezește cu ajutorul unor tulpini uriașe de bambus pune lacăt la ușă luna viitoare.
Cel care deține localul și ajutoarele lui preparau cam 900 de porții de supă zilnic. Niciodată nu au folosit tăieței fabricați industrial.
Au pregătit totul într-o bucătărioară de 9 metri pătrați, unde se află și instrumentul principal, tulpină de bambus lungă de vreo doi metri.
Mai toți clienții spun că nu există tăieței mai buni decât cei de casă, preparați în acest fel. Numai că, acum cei care folosesc metoda străveche au îmbătrânit și nimeni nu este dispus să ducă mai departe tradiția.
Urmăriți Știrile Pro TV și pe Google News
Ultimele stiri
{{date}}
{{title}}
Parteneri
Citește mai mult