Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un băiat dispărut în urmă cu 8 ani a fost descoperit. VIDEO

Timmothy Pitzen a dispărut de acasă, în 2011, pe când avea doar 6 ani, după ce mama sa s-a sinucis și a lăsat un bilet de adio în care a scris că fiul său este în siguranță, dar nu va fi găsit niciodată.

După 8 ani, un adolescent speriat și cu o cicatrice pe față a fost surprins, în orașul Newport din SUA, în timp ce le dezvăluia unor polițiști că el este băiatul dispărut în 2011. Adolescentul a povestit că a reușit să scape de răpitori, fugind de ei, scrie Mirror.co.uk.

O femeie care a fost martora incidentului a declarat că l-a observat pe băiatul agitat, stând în apropierea mașinii unui vecin. “A abordat două fete din vecini și le-a spus că s-a pierdut. Atunci, tinerele au chemat poliția. Ele sunt adevăratele eroine”.

Potrivit băiatului, acesta a fost ținut împotriva voinței sale într-un motel din Cincinnati din Ohio. Timmothy a profitat de neatenția răpitorlor săi și a fugit tocmai până în orașul vecin, unde a fost și descoperit.

Citește și
andrei haiduc
Un angajat ISU Mureș a dispărut pe munte. De o săptămână nu a dat niciun semn
Cazul misterios al băiatului dispărut în urmă cu 8 ani

Cazul misterios al băiatului a început în 2011, pe 11 mai, când tatăl său l-a lăsat la școala Greenman. Mama sa a venit puțin mai târziu pentru a-l lua pe băiat, explicându-le profesorilor că a intervenit o urgență și trebuie să-l ia acasă pe Timmothy.

Cei doi au plecat de acasă pentru trei zile, într-o excursie la ma multe grădini zoologice și parcuri de distracții din zonă. Înapoi acasă, tatăl copilului i-a dat pe cei doi dispăruți, iar o zi mai târziu femeia a fost descoperită decedată într-o cameră de motel din Rockford. În urma anchetei s-a stabilit că femeia își pusese capăt zilelor.

Potrivit oamenilor legii, mama anunțase la recepție că se cazează singură, iar lângă trupul său a fost descoperit un bilet de adio în care menționa că fiul său este sănătos, dar nu va mai fi găsit niciodată.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult