Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moarte absurdă a unui turist, în Thailanda. Ce a păţit după ce a vrut să bea apă noaptea

Un turist din Marea Britanie a murit după s-a împiedicat de o valiză în timp ce era în vacanță în Thailanda și a intrat printr-o ușă de sticlă.

Bărbatul ar fi vrut să meargă la toaletă în timpul nopții, dar s-a împiedicat și s-a lovit de ușa de sticlă de la balcon, scrie Daily Mail. Potrivit autorităților, locale el a fost la un festival cu mai mulți prieteni înainte să se întoarcă în camera de hotel unde a avut loc accidentul. În urma unei autopsii, s-a stabilit că el a murit din cauza unei hemoragii abdominale, după ce s-a tăiat în sticla spartă a uşii.

„Cea mai bună dovadă este că el a fost la un festival, unde a consumat alcool. După aceea, el s-a întors la hotel împreună cu prietenii săi. Ultima data a fost văzut în jurul orei 4 dimineața și autoritățile au fost alertate 4 ore mai târziu. În timpul nopții, el s-a ridicat din pat și a căzut. A suferit o rană gravă, care i-a cauzat moartea. Nu există dovezi care să sugereze că ar fi fost vorba de o crimă”, a declarat un oficial.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
ryan lovatt
Soldat britanic găsit mort în Polonia. La ce petrecere participa în momentul decesului

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult