Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mister elucidat. Cine este personajul „cu coasa” care a apărut la încoronărea regelui Charles în Westminster Abbey | VIDEO

Westminster Abbey a dezvăluit cine a fost personajul misterios, cu mantie neagră, care a avut o scurtă apariție la ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea și care a făcut senzație pe rețelele de socializare.

Fanii regali care au urmărit încoronarea regelui Charles al III-lea au rămas uimiți când au văzut un personaj înspăimântător traversând în grabă prin Westminster Abbey în timpul evenimentului istoric din 6 mai.

Personajul misterios îmbrăcat în straie negre a fost văzut fugind pe sub balustrada abației, ținând în mână ceea ce părea a fi un toiag lung, deși unele persoane au descris-o ca fiind o coasă sau că ar fi fost chiar și fantoma Prințesei Diana, decedată în 1997.

Unii au apelat la rețelele de socializare, susținând că figura misterioasă era "Moartea" care își făcea apariția.

Cu toate acestea, cei de la Westminster Abbey au fost întrebați despre adevărata identitate a figurii curioase pentru a pune capăt speculațiilor.

Citește și
concert incoronare regele charles
Cele mai bune momente de la concertul de încoronare de la Windsor. Imagini de colecție cu familia regală britanică | FOTO
Reacția abației

Astfel, abația a transmis că a fost doar un laic, care își vedea de treburile sale în timpul încoronării, sesizat în timpul transmisiunii TV care a fost urmărită de aproape 19 milioane de persoane doar în Marea Britanie.

Uneori, laicii pot fi văzuți purtând un toiag în fața unui episcop sau a unui decan ca simbol al funcției, notează Daily Star.

Printre principalele îndatoriri și responsabilități se numărau "asigurarea unei comunicări eficiente", "asistarea la gestionarea eficientă a tuturor evenimentelor, liturgice și laice din catedrală, "cu îngrijirea, pregătirea și întreținerea corespunzătoare a tuturor obiectelor folosite în cadrul slujbelor", precum și multe alte sarcini.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult