Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lucrul neașteptat care se găsește în majoritatea locuințelor și care atrage păianjenii la începutul toamnei

Sezonul păianjenilor a început în septembrie, iar britanicii, de exemplu, ar putea găzdui în fiecare casă aproximativ 50 de exemplare în timpul lunilor de toamnă, deoarece arahnidele caută refugiu și hrană în această perioadă a anului, spun experții.  

Dar ce anume transformă locuinețele oamenilor în puncte de interes pentru păianjeni?

Răspunsul la această întrebare a fost oferit de James Sheldon, șeful Online Sofa Shop.

„Păianjenii sunt adesea atrași de casa ta datorită prezenței insectelor pe care trebuie să le consume pentru a supraviețui. Firimiturile și alte resturi de mâncare pot aluneca în crăpăturile canapelei tale, devenind o sursă de hrană pentru insectele pe care le atrag”, a declarat acesta, potrivit Daily Star.

„Păianjenii sunt carnivori și le place să se afle în spații calde și este probabil să caute surse de hrană, cum ar fi insectele și adăpostul din casa ta. Micile crăpături și fisuri din canapea sau din jurul acesteia reprezintă un refugiu pentru păianjeni, care își urmăresc prada”, a mai spus el.

Citește și
păianjen
Un bărbat a fost mușcat de un păianjen uriaș care și-a depus ouăle în piciorul lui, în timp ce era în croazieră

Pentru a ține la distanță musafirii nepoftiți, James Sheldon le-a sugerat oamenilor să curețe cu aspiratorul firimiturile și să șteargă bine praful de pe canapele.

„Pentru ca mobilierul tău să nu devină un focar de insecte și păianjeni, aspirați-l săptămânal pentru a îndepărta praful și firimiturile și pentru a trata scurgerile și petele de îndată ce apar”, a spus șeful Online Sofa Shop.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult