Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Hoț din Iași prins după ce a lăsat la locul faptei două fire de paie. După spargere a dat de băut la toată lumea

Un ieșean care a furat bijuterii dintr-o casă a fost prins pentru că a lăsat la fața locului două fire de paie, iar proprietarii și-au dat seama că ar putea fi cel pe care l-au angajat să le curețe cotețul porcilor.

După spargere, bărbatul a vândut bijuteriile la primul amanet, iar de acolo a mers într-un bar unde a dat de băut la toată lumea. A doua zi, când a fost prins, băuse deja toți banii, scrie Ziarul de Iași.

Incidentul a avut loc în martie 2017, în localitatea ieșeană Heleșteni, unde un bărbat a fost angajat cu ziua de către un vecin să îi curețe cotețul porcilor.

În lipsa proprietarilor, individul a intrat în casă și a furat 39,25 grame de bijuterii (o brățară, un lanț și trei inele), după care s-a dus cu microbuzul la Pașcani și le-a vândut în primul amanet, contra sumei de 3.280 de lei.

S-a întors înapoi în sat cu taxiul, iar prima oprire a făcut-o la casa foștilor socri, unde i-a dat fiului său 500 de lei pentru a-și cumpăra o bicicletă.

Citește și
Tânăr din Suceava reținut după ce a furat o carte de rugăciuni
Tânăr din Suceava reținut după ce a furat o carte de rugăciuni

 

A băut toți banii într-o zi

 

Apoi s-a dus la bar și a dat de băut tuturor celor prezenți, iar până să ajungă acasă s-a mai oprit într-un bar.

Proprietarii au constatat furtul în aceeași zi, iar după două fire de paie găsite pe jos și-au dat seama că ar putea fi vorba chiar despre cel pe care l-au angajat să le curețe cotețul porcilor, fapt pe care l-au comunicat și polițiștilor.

Aceștia au luat rapid urma bijuteriilor și l-au ridicat pe bărbat de acasă chiar a doua zi, dar acesta cheltuise deja toți banii obținuți pe bijuterii.

Individul a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare, dar procurorii ieșeni au făcut recurs.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult