Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie băută, condamnată după ce i-a spart paharul în față unui bărbat, într-un bar. Greșeala „majoră” pe care a făcut-o el

O femeie care a atacat un bărbat cu un pahar de vin, provocându-i o tăietură, a fost condamnată la închisoare. Bărbatul făcuse o greșeala „majoră” de a-i estima greșit vârsta.

Femeia l-a așteptat să iasă din toaletă, unde se refugiase de frica ei, și l-a lovit în față cu paharul de vin, care s-a spart și i-a făcut o tăietură de 10 centimetri. Individa a fost ridicată de poliție și a ajuns în fața unui judecător din Manchester.

Joanne Dodd l-a atacat pe Carl Cooper, într-un pub din Manchester, după ce acesta i-a sugerat că ar avea 43 de ani, în condițiile în care avea doar 39. A urmat un schimb dur de replici, iar Cooper a fugit la toaletă ca să evite confruntarea, relatează publicația Daily Star.

Când s-a întors, femeia a alergat spre el și l-a lovit de două ori cu un pahar de vin în față, provocându-i o rană de 10 cm și o alta la degetul mare, iar victima a vut noroc că nu l-a lovit în ochi, arată sursa citată.

Joanne Dodd risca trei ani de închisoare cu suspendare, după ce și-a recunoscut fapta, în fața magistraților de la Manchester Crown Court, fiind acuzată de vătămare corporală gravă.

Citește și
Politie
Accident în Piatra Olt. O femeie de 47 de ani a ajuns la spital după ce s-a urcat băută la volan

Judecătoarea Elizabeth Nicholls i-a spus inculpatei: „Este evident că ați băut mult și, fără îndoială, a existat un schimb verbal între dumneavoastră și grupul victimei. Comportamentul dvs. a fost de neînțeles. Singura explicație posibilă este că erați sub influența alcoolului, ceea ce nu vă face cinste. A fost fără îndoială o experiență traumatizantă pentru domnul Cooper dar, din fericire, se pare că s-a recuperat bine”.

Invocând „buna reputație" a agresoarei, judecătoarea a dispus suspendarea pedepsei, ținând seama că avea și un copil în întreținere: „Poate mai important este faptul că sunteți mama unui copil mic. Deși, fără îndoială, copilul ar fi îngrijit, o pedeapsă imediată cu închisoarea ar avea un efect devastator asupra copilului dumneavoastră. Ar fi disproporționat față de pedeapsa pe care o meritați".

Procurorul Emma Clark a povestit incidentul, spunând: „Dl Cooper a încercat să ghicească vârsta celor două femei - dar inculpata s-a simțit ofensată de afirmația dlui Cooper. Conversația a devenit apoi aprinsă de acolo și ea i-a spus domnului Cooper că îl va da cu sticla".

De asemenea, femeia a fost obligată să efectueze 180 de ore de muncă neremunerată, în folosul comunității și să plătească 800 de lire sterline daune civile. Avocatul ei, Mark Friend, a declarat: „Faptele de atunci rămân întipărite în mintea domnișoarei Dodd. Ea regretă profund acest lucru și își cere scuze reclamantului pentru acțiunile sale din acea zi.Se poate spune că a fost o glumă proastă care a degenerat, dar pârâta nu caută să se scuze sau să explice acțiunile sale. A existat, de asemenea, un cumul nefericit de factori care au avut un impact asupra pârâtei cu acea ocazie".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult