Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi români s-au filmat mâncând cârnați cu roșii în avion. Clipul are milioane de vizualizări. ”Mi-am blestemat zilele” VIDEO

Postarea unor români care s-au filmat în timp ce mănâncă roșii și cârnați în avion a devenit virală, cu milioane de vizualizări. Clipul prezentat, inevitabil, pe manele, a stârnit însă și reacții pe măsură. ”Mi-am blestemat zilele”, scrie un utilizator.  

Doi români s-au filmat în timp ce mâncau cârnați cu roșii și ardei în avion, iar clipul prezentat, cum altfel, pe manele, a devenit viral, scrie Știri Diaspora.

În imaginile care durează doar câteva secunde, cei doi indivizi își devorează satisfăcuți cârnații, cu bucăți de roșii și ardei gras puse pe măsuțele din față, alături de felii de pâine și brânză topită. Cu mizeria inerentă unui prânz pe genunchi, în avion.

Clipul românilor a adunat peste 2,2 milioane de vizualizări, peste 71.000 de aprecieri, dar și mai bine de 1.700 de comentarii.

”Le-aș pune interdicție la toate companiile”

Chiar dacă indivizii au avut parte și de reacții pozitive, marea majoritate a comentariilor nu au fost însă dintre cele mai apreciative.

Citește și
alcool avion
Cât de periculos poate fi alcoolul pentru sănătatea unui pasager care doarme în avion. Specialiștii trag un semnal de alarmă

”Mirosul sigur e ceva divin”; ”Și pe mine nu m-au lăsat cu o sticlă de apă de un litru”; ”Acum 10 ani erau pline autocarele de ei, acum au level 14, merg cu avionul”; ”Poftim educație, și noi ne așteptăm să ne respecte străinii”- sunt câteva dintre comentariile utilizatorilor.

”Ce mai șmecherie! Pentru ei suntem băgați în aceeași oală!”; ”Le-aș pune interdicție la toate companiile, să se plimbe cu căruța”, au mai scris alți comentatori.

”O dată am văzut așa. Am făcut greșeala să merg cu low cost cu mulți ani în urmă și chiar lângă mine au stat persoane de genul. Mi-am blestemat zilele până la Manchester. Au lăsat o mizerie...”, a postat un alt utilizator.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult