Modifica setarile cookie
Toate categoriile

De ce nu e bine să purtăm pantaloni scurți în avion. Motivul vă va surprinde

Un însoțitor de bord îi avertizează pe călători să nu poarte niciodată pantaloni scurți sau fustă în avion, motivul ar putea să vă surprindă.

Deși poate credeți că purtarea acestor haine confortabile este cea mai bună soluție, de fapt, nu este o idee tocmai bună, scrie New York Post.

Tommy Cimato, însoțitor de bord și creator de conținut, a explicat de ce.

În videoclipul său devenit viral, Tommy le spune telespectatorilor săi cinci lucruri pe care nu trebuie să le faci niciodată în avion.

Unul dintre aceste lucruri este „Nu purta sau încearcă să nu porți pantaloni scurți când ești în avion. Nu știi niciodată cât de curate vor fi scaunele.”

„Dacă porți pantaloni lungi, vei avea mai puține bacterii. În esență, acoperindu-vă picioarele, reduceți contactul pe care îl aveți cu scaunul din avion care nu este întotdeauna curat”, a precizat el.

Citește și
Avion
Un avion a luat foc la puțin timp de la decolare. Imaginile șocante filmate de un pasager. VIDEO

Bărbatul a mai precizat și alte lucruri care trebuiesc evitate pe parcursul zoborului.

„Nu adormiți și nu vă sprijiniți capul de fereastră. Nu sunteți singurii care faceți asta și nu știi câți oameni sau copii și-au s-au atins de acea fereastră.”

Internauții i-au mulțumit lui Tommy pentru sfaturile sale utile

„Mulțumesc, un sfat grozav. Este foarte bine de știut”, a spus cineva.

„Întotdeauna am grijă să port un trening, astfel încât totul să fie acoperit, în plus sunt atât de confortabile!”, a spus altcineva.

@tommycimato life is incredible #fyp #flightattendant #airline #aviation #travel #adventure ♬ life is incredible - tommycimato " target="_blank">www.tiktok.com/@tommycimato

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult